Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: Το «ευχαριστώ» στις χώρες που βοήθησαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών

Πολιτική

Για ανεκτίμητη προσφορά έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ευχαρίστησε όσες χώρες βοήθησαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

«Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας (UCPM) και το rescEU απέδειξαν για άλλη μια φορά την τεράστια αξία τους σε περιόδους ανάγκης. Είμαστε ευγνώμονες σε όλες τις χώρες που έστειλαν βοήθεια για την καταπολέμηση των δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα. Η συνεισφορά σας ήταν ανεκτίμητη. Σε δύσκολους καιρούς, η Ένωσή μας στέκεται μαζί με αλληλεγγύη. Ευχαριστώ», έγραψε στο twitter ο Πρωθυπουργός.

«Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μας στη Γαλλία για την αποστολή δύο πυροσβεστικών αεροπλάνων. Υπήρξαν ζωτικής σημασίας σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα κατά των δασικών πυρκαγιών. Γαλλία, έχεις την ευγνωμοσύνη μας!», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανάλογα ευχαριστήρια μηνύματα έστειλε ο Πρωθυπουργός και στην Ιταλία, την Κύπρο, την Ρουμανία, την Σλοβακία, την Πολωνία, την Κροατία, την Βουλγαρία, την Μάλτα, το Ισραήλ και το Κουβέιτ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για επιτυχίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ: «Οι ελληνικές ομάδες μας κάνουν περήφανους»

Τις προκρίσεις των ελληνικών ομάδων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ χαιρέτισε με ανάρτηση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν να διαπρέπουν και να μας ...

Φόρτωση άρθρων...