Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Μονεμβασιά: Την Τετάρτη η απολογία του 52χρονου οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένους (Video)

Σοκάρει το τροχαίο στην Μονεμβασιά, όταν το βράδυ του Σαββάτου ο 52χρονος παρέσυρε για τουλάχιστον 200 μέτρα δύο ηλικιωμένους επιβάτες μηχανής και τους σκότωσε.

Συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος αφού χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες, παρέσυρε τον έναν για 200 μέτρα στην άσφαλτο και γύρισε δέκα λεπτά αργότερα, για να αποτελειώσει με τον ίδιο τρόπο και το δεύτερο θύμα του.

Εκείνη τη στιγμή από το σημείο περνούσε ο γιος ενός εκ των θυμάτων. Δεν μπορούσε καν να φανταστεί τι είχε συμβεί.

Για την υπόθεση μίλησε στην εκπομή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος δήλωσε ότι είναι φανερό ότι υπήρχε ανθρωποκτόνος πρόθεση.

«Αυτό φαίνεται από το ότι επανήλθε για να αποτελειώσει τον ηλικιωμένο. Είναι διαυγές και σαφέστατο ότι τους εμβόλισε ηθελημένα. Ο δράστης δεν έχει μιλήσει καθόλου, είναι σχεδόν κατατονικός. Δεν απαντά σε ερωτήσεις των συναδέλφων. Καταδεικνύεται αυτή την στιγμή ότι δεν τους γνώριζε καν, γιατί προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη», δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικού ο δράστης παρέμεινε το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Ευρώτα. Ήταν σχετικά ήρεμος και δεν δημιούργησε εντάσεις. Την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπου και θα απολογηθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...