Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Μόνιμες προσλήψεις στην Αθήνα από τη ΔΕΗ

Δύο νέες προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό

Τα προσχέδια δύο νέων προκηρύξεων για 75 μόνιμες προσλήψεις στα κεντρικά γραφεία της ανακοίνωσε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού -ΔΕΗ.

Οι δύο προκηρύξεις (2/2022 και 3/2022) αναμένεται να εκδοθούν εντός των επόμενων ημερών. 

Η προκήρυξη 2/2022, αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 58 θέσεων προσωπικού Εξειδικευμένων Προσόντων ή Εμπειρίας με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Η προκήρυξη 3/2022, αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 17 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Δύο από τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα που ζητούνται στις παραπάνω προκηρύξεις της ΔΕΗ είναι:

 

  • H γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Καλή, Πολύ Καλή ή Άριστη)
  • H γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

 

Εάν δηλαδή οι υποψήφιοι δεν κατέχουν μία από τις παραπάνω πιστοποιήσεις είναι πολύ πιθανό να μην μπορούν καν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Φόρτωση άρθρων...