Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Μοσχάτο: Απαγχονισμό και σπασμένα πλευρά έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 50χρονο

Ελλάδα

Απαγχονισμό έδειξε ως αιτία θανάτου η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη σωρό του 50χρονου ασφαλιστικού συμβούλου από το Μοσχάτο.

Ακόμη από την ιατροδικαστική προέκυψε πως ο 50χρονος έφερε εκχυμώσεις στο κεφάλι, χτυπήματα στον θωρακικό μυ, αλλά και βαριά κατάγματα στα πλευρά δεξιά και αριστερά, γεγονός που αποδεικνύει πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού πιθανόν από πελάτες με τους οποίους είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς».

Οι αστυνομικοί της ασφαλείας που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν καρέ καρέ το βίντεο που φέρεται να τραβήχτηκε από το κινητό της 47χρονης στο σαλόνι του διαμερίσματος και το οποίο δείχνει τι συνέβη μεταξύ θύματος και κατηγορούμενης.

Ακόμη αναμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα εξηγήσουν το γιατί ο 50χρονος φαινόταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Θα διαπιστωθεί δηλαδή αν το θύμα είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες πριν ανεβεί στη καρέκλα και περάσει στον λαιμό του τον αυτοσχέδιο βρόγχο.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ σε υποθέσεις που έχει χειριστεί ο ασφαλιστικός σύμβουλος προκειμένου να διαπιστώσουν αν χρώσταγε και σε άλλες πελάτες μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά και ποιοι τον είχαν ξυλοκοπήσει.

Μέχρι αυτή την ώρα άφαντη παραμένει η πρώην σύζυγος του, η οποία αναζητείται προκειμένου να καταθέσει μιας και το θύμα έλεγε στους πελάτες του ότι αυτή πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Φόρτωση άρθρων...