Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Μπακογιάννη: H Δικαιοσύνη θα καταρρίψει τον νόμο για τις offshore

Ελλάδα

Απόλυτο εμπαιγμό και υποκρισία χαρακτηρίζει τη διάταξη για τις offshore η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι η Δικαιοσύνη θα καταρρίψει τον νόμο.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Κεφάλαιο υποστηρίζει ότι «η δικαιοσύνη θα απορρίψει το νόμο που "εν χορδαίς και οργάνοις" ψήφισε ο κ. Τσίπρας και θα ισχύσει ο προηγούμενος ψηφισμένος νόμος». Η πρώην υπουργός δηλώνει, «ότι ο ελληνικός λαός πληρώνει την αύξηση των δαπανών του κράτους, που προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ» και τονίζει ότι η «ΝΔ σήμερα δεν κάνει στείρα αντιπολίτευση και δεν κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό υποσχόμενη τα πάντα στους πάντες, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας».

Επίσης, η Ντόρα Μπακογιάννη σημειώνει ότι « στόχος της ΝΔ είναι η μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική συμμαχία και αυτός υπηρετείται με τη συμφωνία αλήθειας που θα υπογράψουμε με τον ελληνικό λαό, στη βάση προτάσεων και ιδεών».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Ξεπέρασε τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη – Πού χτύπησε κόκκινο ο υδράργυρος

Υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας μας το Σάββατο 18/05 σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρο...

Σοκ στην Ημαθία: 23χρονη ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε – Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μετά τον απροσδόκητο χαμό μιας 23χρονης κοπέλας. Η νεαρή γυναίκα ξύπνησε το πρωί της Παρασκευής με έντονη δύσπνοια και κατέρρευσε...

Φόρτωση άρθρων...