Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Μπελέρης: Αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου η δίκη

Αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου η δίκη του Φρέντι Μπελέρη και του συνεργάτη του Παντελή Κοκαβέση στην Αλβανία. 

Στη σημερινή συνεδρίαση που έλαβε χώρα το μεσημέρι στο Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος στα Τίρανα, το δικαστικό σώμα αποδέχτηκε το αίτημα της υπεράσπισης του Φρέντι Μπελέρη για την έξωση ενός μέλους του τριμελούς δικαστικού σώματος.

Στη συνεδρίαση ανακοινώθηκε η αντικατάστασή μίας ακόμη δικαστού η οποία ζήτησε χρόνο να ενημερωθεί και να γνωρίσει το φάκελο της δικογραφίας.

Το δικαστήριο δεν εκφράστηκε για το άλλο προκαταρκτικό αίτημα της υπεράσπισης Φρέντι Μπελέρη που αφορά στην ακύρωση όλης της δικογραφίας, επειδή, κατά την υπεράσπιση, τα στοιχεία δεν ευσταθούν και συνελέγησαν με παράνομο τρόπο.

Ο ομογενής, εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, δεν παρέστη στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία διήρκησε μόλις λίγα λεπτά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Πιέσεις από 88 Δημοκρατικούς βουλευτές να εξετάσει την αναστολή στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ

Δεκάδες βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος του Τζο Μπάιντεν παρότρυναν χθες τον πρόεδρο των ΗΠΑ να εξετάσει το ενδεχόμενο αναστολής της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας προς το ...

Σοκ στο Ουισκόνσιν: Δασκάλα κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μαθητή δημοτικού, δύο μήνες πριν το γάμο της

Σοκ προκάλεσε στο Ουισκόνσιν η είδηση της σύλληψης μιας 24χρονης δασκάλας, που κατηγορείται για ανάρμοστες περιπτύξεις με μαθητή Ε΄Δημοτικού, λίγους μήνες πριν το γάμος της. Η φ...

Φόρτωση άρθρων...