Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Μπέος για την επίθεση σε πλημμυροπαθή: Δεν είμαι λουλού, οι άντρες διαπληκτίζονται

Ελλάδα

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος, που καταγράφηκε για δεύτερη φορά σε βίντεο να ξυλοκοπά πολίτη και μάλιστα πλημμυροπαθή, λέγοντας ότι ο ίδιος είναι παλαιών αρχών και τον χτύπησε επειδή του «έβρισαν τη μάνα».

Σε μία εντυπωσιακή επίδειξη τοξικής αρρενωπότητας (sic), πασπαλισμένης με δήθεν παραδοσιακές αρχές, ο κ. Μπέος εξήγησε στον ΣΚΑΪ την πράξη του λέγοντας ότι «τι να γίνουμε; Λουλούδες;», αμφισβητώντας βέβαια ότι ο ίδιος θα μπορούσε να γίνει «λουλού», ενώ ξεκαθάρισε ότι ως παλαιών αρχών, όταν του βρίζουν τη μάνα, έτσι απαντά. «Αν σας βρίσουν τη μάνα, πείτε του “ευχαριστώ”. Εμείς μεγαλώσαμε με αυτές τις αρχές».

Ερωτηθείς για το εάν οι διαφορές λύνονται με τα χέρια, ο κ. Μπέος συνέχισε στον αρρενωπό του τόνο, με την ειρωνεία «όχι, λύνονται με καλσόν».

«Σταύρωσον μεν, άκουσον δε», είπε, συμπλέκοντας με αξιοζήλευτο τρόπο την αρχαία ελληνική ρήση με τη σύγχρονη ελληνορθόδοξη παράδοση.

«Οι άντρες διαπληκτίζονται και όποιος έχει άδικο ζητά συγγνώμη», είπε για το περιστατικό, υπενθυμίζοντας ότι ο 26χρονος πλημμυροπαθής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, ζήτησε συγγνώμη από τον δήμαρχο, ενώ υποστήριξε ότι του την «έστησαν» για να τραβήξουν το βίντεο.

Επίσης παραδέχτηκε παρουσιάζοντας το ως κάτι αυτονόητο, ότι έστρεψε μάνικα με πίεση νερού κατά γνωστού δικηγόρου του Βόλου, έξω από το εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου.

«Κάνω εμετό με Ανδρουλάκη και Κασσελάκη»

Απαξιωτικά μίλησε ο κ. Μπέος και για τους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι επέκριναν τη στάση του, προσπαθώντας να εμπλέξουν και την κυβέρνηση στην πολιτική αντιπαράθεση.

«Δεν έχω καμία στήριξη από κανέναν και δεν τους έχω ανάγκη. Δεν τους βλέπω. Τον Ανδρουλάκη με τον Κασσελάκη εμετό μου έρχεται να κάνω», είπε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Σάμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία 49χρονη γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η 49χρονη του κατάφ...

Πώς θα κάνουμε Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα -Τι δείχνουν τα τελευταία δεδομένα της ΕΜΥ, πρόγνωση ανά περιοχή

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 20 με 22 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23...

Φόρτωση άρθρων...