Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας – Πού εντοπίζονται προβλήματα

Ελλάδα

Ξεκίνησαν οι διακοπές των Χριστουγέννων για αρκετό κόσμο και σημειώνονται προβλήματα σε διαδρομές της εξόδου από την Αθήνα με κίνηση στους δρόμους να ταλαιπωρεί τους οδηγούς.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Σκαραμαγκά, όπως και διάφορους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά.

Παράλληλα, η άνοδος του Κηφισού είναι επίσης μποτιλιαρισμένη στο μεγαλύτερο μέρος της ως τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η Εθνική Αθηνών - Λαμίας παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα.

Έντονο μποτιλιάρισμα υπάρχει επίσης στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Σκαραμαγκά, όπως και διάφορους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας από τον Πειραιά μέχρι την Άνοιξη και τη Νέα Ερυθραία.

Τέλος, κίνηση έχει μέχρι και η Χαλκίδα στους δρόμους της με αρκετό κόσμο να φαίνεται πως την επέλεξε για εκδρομή.

Στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30 λεπτών από τον κόμβο της Κύμης μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης, όπου είναι η έξοδος για Λαμία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Φόρτωση άρθρων...