Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2024

Μπουτσικάκης: «Η ακρίβεια στα προϊόντα προέρχεται από εξωγενείς παράγοντες»

Ελλάδα

Στο μείζον θέμα των ανατιμήσεων και των πληθωριστικών τάσεων αναφέρθηκε ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόφορος Μπουτσικάκης. 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραχώρησε συνέντευξη την Παρασκευή στον ραδιοφωνικό σταθμό ΚΑΝΑΛΙ 1.

Ο βουλευτής εξηγώντας ότι, η Ελληνική Κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ζήτημα με προγραμματισμό, σχέδιο και λελογισμένη πολιτική χωρίς δημαγωγικά πυροτεχνήματα. Στη συνέχεια τόνισε πως η ακρίβεια στα προϊόντα προέρχεται από εξωγενείς παράγοντες και συγκεκριμένα λόγω των διακυμάνσεων των τιμών των καυσίμων οι οποίες επηρεάζουν τα μεταφορικά κόστη.

«Η Κυβερνητική πολιτική επικεντρώνεται στη λήψη μέτρων για την ακριβή ενέργεια, που τροφοδοτεί την ακρίβεια, μέσω της δίκαιης στήριξη νοικοκυριών, επιχειρήσεων, και του εισοδήματος κόντρα στις ανατιμήσεις. Σε αντίθεση με όσα μας είχε συνηθίσει ο κύριος Τσίπρας προτείνοντας να “πετάξουμε” στην αγορά τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους, χωρίς ίχνος ρεαλισμού και δίχως να αντιλαμβάνεται τις συνέπειες που θα προκαλούσε μία τέτοια κίνηση», ανέφερε ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Ο βουλευτής σχολίασε την αναπτυξιακή πρόοδο που αποδίδεται στην πολιτική του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την επενδυτική έκρηξη που παρατηρείται στη χώρα και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν παγκόσμιοι επιχειρηματικοί κολοσσοί.

Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης κατέληξε ότι το δίλημμα των επόμενων εκλογών θα είναι Νέα Δημοκρατία και πραγματική πρόοδος ή κόμματα της αντιπολίτευσης κενά ιδεών, καινοτομιών και προγραμματισμού καθηλωμένα σε παρωχημένες αντιλήψεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κύκλωμα μαστροπείας: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της Λορέλας και των συνεργών της

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των συλληφθέντων για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια το οποίο εξαρθρώθηκε από αστυνομικ...

Ορεινή Κορινθία: Άφαντα παραμένουν τα παιδιά και η έγκυος γυναίκα του 45χρονου παλαιοχριστιανού

Άφαντα παραμένουν τα παιδιά και η έγκυος γυναίκα του 45χρονου παλαιοχριστιανού. Ο πατέρας της οικογένειας, Μανώλη Καλαϊτζιδάκης, έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με την έγκυο σύζυγό...

«Κατεβάζουν ρολά» οι τράπεζες στις 28 Φεβρουαρίου - 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΟΤΟΕ

Την προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στις 28 Φεβρουαρίου 2024 και τη συμμετοχή του κλάδου στις απεργιακές κινητοποιήσεις και στα συλλαλητήρια του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και...

Φόρτωση άρθρων...