Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Μύκονος: Παραισθησιογόνες σοκολάτες έστειλαν στο νοσοκομείο καθαρίστριες

Ελλάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μύκονο καθώς τουλάχιστον πέντε περιστατικά έχουν καταγράφει το τελευταίο διάστημα στις ιδιωτικές κλινικές και στο Κέντρο Υγείας του νησιού, με θύματα οικιακές βοηθούς που δοκίμασαν σοκολάτες ή άλλα γλυκά με παραισθησιογόνες ουσίες που άφηναν πίσω τους πελάτες από ενοικιαζόμενες βίλες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στην δημοσιότητα, επισκέπτες σε βίλες άφησαν πίσω κατά την αποχωρήση τους γλυκίσματα τα οποία μέσα περιείχαν την ουσία ψιλοκυβίνη... είναι μία ουσία της οποίας οι επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό είναι γενικά παρόμοιες με εκείνες του LSD. 

Οι οικιακές βοηθοί χωρίς να γνωρίζουν τι περιείχαν τα γλυκίσματα, τα δοκίμαζαν, με αποτέλεσμα να υφίστανται παραισθήσεις και να οδηγούνται στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθείων. 

Οι πιθανές επιδράσεις της ψιλοκυβίνης περιλαμβάνουν ευφορία, γαλήνη, πνευματική αφύπνιση, γρήγορα μεταβαλλόμενα συναισθήματα, αποπραγματοποίηση, ή το αίσθημα ότι το περιβάλλον δεν είναι πραγματικό, οπτική αλλοίωση και παραμόρφωση, όπως φωτοστέφανα και έντονα χρώματα, μειωμένη συγκέντρωση και ασυνήθιστες σωματικές αισθήσεις ή ψευδαισθήσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα κάνουμε Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα -Τι δείχνουν τα τελευταία δεδομένα της ΕΜΥ, πρόγνωση ανά περιοχή

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 20 με 22 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23...

Φόρτωση άρθρων...