Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μύκονος: Τέσσερις συλλήψεις για διαρρήξεις σε βίλες – Βίντεο-ντοκουμέντο

Ελλάδα

Στη σύλληψη τεσσάρων διαρρηκτών, οι οποίοι είχαν ρημάξει 14 βίλες προχώρησαν οι Αρχές στη Μύκονο. Σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA, διακρίνονται οι δύο από τους δράστες στην τελευταία τους διάρρηξη πριν τη σύλληψη, να περιτριγυρίζουν και να επιθεωρούν μια βίλα στο νησί.

Αφού βεβαιώνονται ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στο σπίτι, φαίνεται να αποχωρούν για να επιστρέψουν αργότερα και να αφαιρέσουν ό,τι πολύτιμο καταφέρουν να βρουν.

Οι δύο άνδρες φορούν μάσκες και κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Συνολικά, η σπείρα είχε διαπράξει 14 διαρρήξεις σε βίλες στο νησί των ανέμων, με τη λεία τους να ξεπερνά τις 450.000 ευρώ.

Η Αστυνομία θεωρεί τους τέσσερις συλληφθέντες ως μέλη ενός ευρύτερου κυκλώματος που δρα στο νησί, συγκεντρώνοντας στοιχεία προκειμένου να συλλάβει και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φεύγουν οι πρώτοι εκδρομείς του Πάσχα: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια και τις Εθνικές Οδούς

Ξεκίνησε η αναχώρηση των εκδρομέων ενόψει του Πάσχα. Οι πρώτοι εκδρομείς αναχωρούν σήμερα, Σάββατο του Λαζάρου. Στο λιμάνι του Πειραιά από το πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο. Την Π...

Πάτρα: Δώδεκα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία - Ανάμεσά τους τέσσερις μαθητές

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία στην Πάτρα προχώρησε η Αστυνομία. Τη συμμορία εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών στην Πάτρα, σε εκτεταμένη ε...

Φόρτωση άρθρων...