Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Μυστήριο με νεαρή γυναίκα στο Κερατσίνι: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και σε κατάσταση μέθης μέσα σε ταξί

Ελλάδα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση μιας γυναίκας η οποία το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε ημίγυμνη και σε κατάσταση μέθης μέσα σε ταξί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν πίστευαν στα μάτια τους αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ όταν μετά από τυχαίο έλεγχο σε ταξί που σταμάτησαν στη Λ. Δημοκρατίας στο Κερατσίνι είδαν μέσα μια γυναίκα ημιλιπόθυμη και ημίγυμνη.

Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο όπου όπως αποδείχτηκε ήταν υπό την επήρεια μέθης ενώ όταν ρωτήθηκε ο ταξιτζής γιατί η γυναίκα ήταν ημίγυμνη απάντησε πως με την συναίνεση της είχαν βρεθεί ερωτικά.

Ωστόσο, ο ταξιτζής κλήθηκε για περαιτέρω εξηγήσεις και αναμένεται να συνέλθει η γυναίκα ώστε να δώσει κατάθεση και να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Κλειστά για τρεις ημέρες τα σούπερ μάρκετ - Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ φέρνει η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου, τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσ...

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Με δύο πρόσωπα θα είναι ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Στα βόρεια και δυτικά αναμένονται βροχές, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αίθριος...

Φόρτωση άρθρων...