Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Μυστήριο με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή στην Θεσσαλονίκη – Ποια σενάρια εξετάζονται (Photos)

Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του Νίκου Τσουμάνη στην Καλαμαριά.

Πυκνό πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Νίκου Τσουμάνη, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, δεμένος με δεματικά καλωδίων.Το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά.

Στο σημείο έσπευσαν το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο από πνιγμό.

Οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν από το απόγευμα της Δευτέρας και μάλιστα είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Από χθες το απόγευμα αναζητούσε τον ποδοσφαιριστή και η φίλη του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του, σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr.

Τα ξημερώματα, σε μια περιπολία της Αστυνομίας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης. Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο τον άνδρα να έχει στον λαιμό του τρία tie wrap.

Από τις Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις συνθήκες θανάτου του,  εάν πρόκειται δηλαδή για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία. Aυτή την ώρα καταθέτει στο Αστυνομικό Τμήμα η σύντροφός του.

Ο ποδοσφαιριστής είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό, πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, και πως ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, αναφέρει το thesstoday.

Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνιζόταν φέτος στον Μακεδονικό ενώ παλαιότερα είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη, του Απόλλωνα Πόντου, της Βέροιας, του Πανθρακικού, της Ξάνθης και άλλων ομάδων.

Νίκος Τσουμάνης: Είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του
Νίκος Τσουμάνης: Σοκ με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...