Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Νάξος: 14χρονος μαχαίρωσε συμμαθητή του έξω από γυμνάσιο – Διακομίστηκε στην Αθήνα

Ελλάδα

Σοκάρει το περιστατικό που σημειώθηκε στην Τραγαία της Νάξου όταν ένας 14χρονος μαχαίρωσε συμμαθητή του.

Συγκεκριμένα ένας14χρονος  μαθητής του Γυμνασίου Τραγαίας, έβγαλε μαχαίρι σε 16χρονο αλλοδαπό, μαθητή του ΕΠΑΛ Φιλωτίου, τον οποίο τραυμάτισε στο χέρι σύμφωνα με το naxostimes.gr.

Τον 16χρονο μετέφερε στο νοσοκομείο Νάξου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, με το τραύμα, ευτυχώς, να μην του έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες το περιστατικό συνέβη μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου αφού οι μαθητές είχαν σχολάσει, έξω από το Γυμνάσιο Τραγαίας και καταγγέλθηκε ανώνυμα, λίγες ημέρες αργότερα, στις αστυνομικές αρχές.

Ο 16χρονος που αρχικά κράτησε μυστικά τα όσα συνέβησαν, ισχυρίζεται ότι ο 14χρονος του έκανε επίδειξη το μαχαίρι που κρατούσε και ο τραυματισμός έγινε χωρίς πρόθεση.

Το περιστατικο έχει σοκάρει στις μικρές κοινωνίες των χωριών αλλά και στις σχολικές κοινότητες που θεωρούν αδιανόητο, ανήλικα παιδιά να κυκλοφορούν με μαχαίρια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...