Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Νέα Φιλαδέλφεια: Η συγκλονιστική μαρτυρία φιλάθλου της ΑΕΚ για τους Κροάτες χούλιγκαν - «Ήρθαν για να σκοτώσουν, από θαύμα ζω»

Ελλάδα

Συγκλονίζει η μαρτυρία φιλάθλου της ΑΕΚ που τραυματίστηκε στα φονικά επεισόδια της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ήρθαν για να σκοτώσουν, ζω από θαύμα», είπε στην κάμερα του Star, συμπληρώνοντας: «Πήγα να προμηθευτώ δυο εισιτήρια. Πήρα τον γιο μου, φτάσαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με το που κατέβηκα να παρκάρει ο φίλος μου που τους είδε να τρέχουνε» ενώ περιέγραψε πως ο γιος του έτρεξε με τον όχλο αλλά οι φίλοι του τραυματία φιλάθλου της ΑΕΚ τον έφεραν πίσω στον πατέρα του.

Δείτε βίντεο:

«Φορούσαν κράνη, φουλ φέις, με χτυπούσαν. Λιποθύμησα με τη μία. Κρατούσαν λοστάρια, ρόπαλα... Ξέρω γω, έφαγα μία στο κεφάλι και έπεσα κάτω...» πρόσθεσε στη συνέχεια ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση των Κροατών και φέρει χτυπήματα στα πόδια και την ωμοπλάτη ενώ έχει και 10 ράμματα στο κεφάλι.

«Δεν μπορώ να περιγράψω τίποτα άλλο. Αρχίζω τα θυμάμαι και τρέμω από ότι βλέπετε. Πιστεύω ότι είναι αρκετά και μόνο αυτά που είπα. Να σταματήσει η βία. Δεν αξίζει η Ελλάδα που γέννησε τον πολιτισμό να σκοτώνονται για τις ομάδες. Αυτούς πώς τους επέτρεψαν να έρθουν εδώ πέρα; 200 δολοφόνους να έρθουν να μας κανουν δολοφονική επίθεση;», υπογράμμισε.

Τέλος, αναφερόμενος στον Μιχάλη που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, είπε: «Μιλάμε για το καλύτερο παιδί. Τον ήξερα προσωπικά τον Μιχάλη. Θέλω να πω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Τα θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ για τον χαμό του Μιχάλη, γιατί δεν υπήρχε τέτοιο παιδί. Ειλικρινά, όσο ζω θα τον θυμάμαι».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...