Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Σοκαριστικά βίντεο από την «επιδρομή» των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ - 96 συλλήψεις

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν έξω από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν πάνω από 100 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ με αποτελέσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 22χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ.

Τα βίντεο από τη στιγμή της επιδρομής σοκάρουν.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι από τα βίαια επεισόδια τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένας 17χρονος. Ειδικότερα, τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, νοσηλεύονται. Ο 17χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από χτύπημα με πέτρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τα φρικτά επεισόδια έγιναν 96 συλλήψεις και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έφτασαν με φάλαγγα από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα, παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που είχε αποφασίσει η UEFA.

Τεράστια ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι η φάλαγγα με τους Κροάτες χούλιγκαν διέσχισε όλη την εθνική οδό και έφτασε στην Αττική χωρίς τα αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν σε κανένα σημείο της διαδρομής από τις αστυνομικές δυνάμεις που γνώριζαν για την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που κατέστειλαν τα επεισόδια κάνοντας χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν σε 96 συλλήψεις εμπλεκομένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και ανακρίνονται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης του μαχαιρώματος και να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, για την οποία σχηματίζεται δικογραφία.

 

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κάλυμνος: Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών από την ΕΛΑΣ - Διακινούσαν κοκαΐνη μέσα σε κάψουλες

Στην εξάρθρωση μιας σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Κάλυμνο προχώρησαν οι Αρχές. Τα μέλη της σπείρας διακινούσαν κοκαΐνη, η οποία ήταν συσκευασμένη σε κάψουλες, που ερχόταν μ...

Φόρτωση άρθρων...