Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Νέα Ιωνία: Αναζητείται η γυναίκα που καθόταν μαζί με τον 37χρονο που έπεσε νεκρός

Συνεχίζονται οι έρευνες για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία. Έπειτα από τη συνεργασία των Τμημάτων Ανθρωποκτονιών και Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχουν ταυτοποιηθεί τέσσερα μέλη των δύο συμμοριών, που είναι περίπου 30 ετών όλοι τους, οι οποίοι κατά τη διάρκεια έντονου διαπληκτισμού μεταξύ επτά μελών των συμμοριών, μέσα σε καφετέρια στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, σκότωσαν έναν ανυποψίαστο 37χρονο ομοεθνή τους, ο οποίος καθόταν σε κοντινό σημείο και δεν είχε σχέση μαζί τους.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν μία νέα γυναίκα που φέρεται να καθόταν με το θύμα στην καφετέρια.

Πληροφορίες αναφέρουν έχει προκύψει από μαρτυρίες και από το υλικό στις κάμερες ασφαλείας ότι ο 37χρονος θαμώνας που έχασε τη ζωή του δεν ήταν μόνος του στην καφετέρια. Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών αλλά και τη στιγμή του τραυματισμού του ήταν μαζί του μια νέα γυναίκα, η οποία στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Δεν έμεινε μαζί του όταν πυροβολήθηκε, ούτε τον συνόδευσε στο νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε.

Στο μεταξύ, οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ελέγχουν και συγκρίνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και τα ίχνη γενετικού υλικού που εντοπίστηκαν στην καφετέρια με αυτά που βρέθηκαν μέσα στα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Οι κακοποιοί διέφυγαν με ένα ασημί αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε αργότερα, ενώ έξω από την καφετέρια άφησαν ένα πολυτελές μαύρο τζιπ.

Επτά άτομα από δύο σκληρές συμμορίες Αλβανών διαπληκτίστηκαν μέσα στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας το βράδυ της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου. Ο ένας έβγαλε όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει στην ωμοπλάτη τον ανυποψίαστο ομοεθνή του, που παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα και δεν είχε καμία σχέση μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί ήδη τέσσερα μέλη των δύο συμμοριών, περίπου 30 ετών όλοι τους.

Οι δύο συμμορίες φέρεται να εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, προστασίας καταστημάτων και σωματεμπορίας, ενώ έδρα της μιας είναι νυχτερινό κέντρο στην οδό Λιοσίων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...