Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Νέα καταγγελία από τραγουδίστρια για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (εικόνες)

Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου. Έπειτα από την γνωστοποίηση ότι φέρεται να έχει διαρρεύσει ερωτικό υλικό πρώην συντρόφου του ακόμα μια γυναίκα, η τραγουδίστρια Chrysa κάνει νέες καταγγελίες εναντίον του παρουσιαστή μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

Οι αναρτήσεις της Chrysa όπου διηγήθηκε τη συνάντησή της με τον παρουσιαστή σε κάποιο μπαρ όταν εκείνη ήταν ανήλικη, στο οποίο εκείνος έπαιζε μουσική.

Σύμφωνα με την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όλα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια πήγε στην τουαλέτα και ξαφνικά άκουσε την πόρτα να ανοίγει με την ίδια να τον αντικρίζει σοκαρισμένη και εκείνον να της απαντά «ωχ, μπερδεύτηκα».

Η τραγουδίστρια υποστηρίζει στις αναρτήσεις της ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στη συνέχεια της έκανε ερωτήσεις οι οποίες είχαν χυδαίο περιεχόμενο όταν είδε ότι εκείνη  είχε απαντήσει στα πρώτα ερωτήματά του.

«Στη συνέχεια δεν δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους μου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του που ήμουν ανήλικη και δεν θα μπορούσαμε να… «περάσουμε καλά» περνώντας από μπροστά μου και λέγοντας "πολύ κρίμα"». Ακόμα, η τραγουδίστρια στην καταγγελία της αναφέρει ότι με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε και στην εκπομπή του «και καθώς με αναγνώρισε απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια. Αν δείτε το βίντεο της εκπομπής θα καταλάβετε στην αρχή πόσο άβολα αισθάνεται που πρέπει να μου πάρει συνέντευξη».

Νέα καταγγελία από τραγουδίστρια για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Νέα καταγγελία από τραγουδίστρια για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Νέα καταγγελία από τραγουδίστρια για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Νέα καταγγελία από τραγουδίστρια για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επτά συλλήψεις το βράδυ της Ανάστασης για κατασκευή και κατοχή εμπρηστικών και εκρηκτικών υλών

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν το βράδυ της Ανάστασης στη σύλληψη επτά ατόμων καθώς κατά την διάρκεια ελέγχων βρέθηκαν στην κατοχή τους πλήθος εκρηκτικών κ...

Φόρτωση άρθρων...