Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη διπλή δολοφονία

Ελλάδα

Μία ημέρα μετά τη σοκαριστική διπλή δολοφονία σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το βράδυ της Κυριακής, η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου έφερε στο «φως» ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που έχει καταγράψει όσα συνέβησαν μετά τους πυροβολισμούς.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του «Live News» θα δείτε τη στιγμή που το ΕΚΑΒ παραλαμβάνει την 31χρονη τραυματία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεαρή γυναίκα καθόταν με την αδερφή της σε άλλο τραπέζι και τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο πόδι.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής για να δουν το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη, ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. Ένα από τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι αν ο εκτελεστής είχε συνεργό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχονται ισχυρές καταιγίδες με κεραυνούς και χαλάζι - Έξι περιοχές στο επίκεντρο

Σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων αναβαθμίζεται το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη (18.0424), με το νέο «κύμα» κακοκαιρίας να καταφτάνει με ισχυρ...

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Φόρτωση άρθρων...