Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθησαν τα μέλη της συμμορίας ανηλίκων που μαχαίρωσαν τον 15χρονο

Ελλάδα

Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας ανηλίκων για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 15χρονου σε πάρκο στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Κυριακής. 

Το πρωί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 16χρονος αλλοδαπός και 3 Έλληνες ηλικίας 16 και 17 ετών, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας για –κατά περίπτωση- ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συμμορία το βράδυ της Κυριακής  σε πάρκο της Νέας Σμύρνης προσέγγισε και περικύκλωσε 15χρονο από την Ουκρανία και με χρήση αιχμηρών αντικειμένων (μαχαίρια) τον τραυμάτισαν στο δεξί του μηρό. Τα μέλη της συμμορίας συνέχισαν να επιτίθενται χτυπώντας τον με γροθιές σε όλο του το σώμα.

Στη συνέχεια του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, τσαντάκι που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό και διέφυγαν, ενώ ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των κατηγορουμένων, στη Νέα Σμύρνη και στους Αμπελόκηπους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • μαχαίρι τύπου σουγιά,
  • ρουχισμός που φορούσαν κατά την επίθεση,
  • ποδήλατο που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής
  • 2 κινητά τηλέφωνα και
  • φωτογραφία, σε έντυπη μορφή, που απεικονίζεται ο 15χρονος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...