Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Νέες αστυνομικές επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά σε Πάτρα και Αίγιο

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί σε καταυλισμούς Ρομά στην Πάτρα και στο Αίγιο. Οι αστυνομικοί προχώρησαν συλλήψεις και προσαγωγές.

Συνολικά συνελήφθησαν 13 Ρομά στις εφόδους που έγιναν στους καταυλισμούς του Σελινούντα, του Αγίου Κωνσταντίνου στη Ροδοδάφνη και στον Προβοδό Καμαρών στην Αιγιάλεια, σύμφωνα το pelop.gr.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν εφτά άτομα για ρευματοκλοπή, ένα για κατοχή ναρκωτικών, δύο για καταδικαστικές αποφάσεις που εκρεμμούσαν σε βάρος τους, δύο για μη έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και ένας για παραμέληση εποπείας ανηλικου, ενω κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επέμβασης, ελέγχθηκαν 95 άτομα και πραγματοποιήθηκαν 16 κατ’ οικον έρευνες.

Από τον καταυλισμό των Βραχνεϊκων προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πατρών, 11 άτομα και διαπιστώθηκαν 26 παραβάσεις του ΚΟΚ, ενώ συνολικά ελέγχθηκαν 38 άτομα και 18 οχήματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Φόρτωση άρθρων...