Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Νέες μαρτυρίες για την υπόθεση Άλεξ – Το ενδεχόμενο να τον “έχτισαν” στην Μπαρμπούτα

Ελλάδα

Πέρασαν 16 χρόνια από τη δολοφονία του 11χρονου τότε Άλεξ στη Βέροια και η μητέρα του ελπίζει ακόμα να πάρει απαντήσεις για τη σορό του.

Η κ. Νατέλα υποστηρίζει ότι υπάρχει μία σημαντική μαρτυρία από μία κυρία, σύμφωνα με την οποία την επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση δύο εργάτες δεν την άφησαν να περάσει από το σημείο στην Μπαρμπούτα, όπου αναφέρθηκε ότι μεταφέρθηκε η σορός του παιδιού. “Την έδιωξαν στην ουσία, σαν κάτι να ήθελαν να κρύψουν” τόνισε.

Η μαρτυρία αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και καθιστά αναγκαία την παρέμβαση εισαγγελέα, καθώς τόσο ο Δήμος της Βέροιας, όσο και άλλες υπηρεσίες, δεν πραγματοποίησαν εκείνη την ημέρα εργασίες στην Μπαρμπούτα, όπως είχε αποκαλύψει έρευνα της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”.

Ο δικηγόρος της μητέρας, Μανώλης Αναστασάκης θα ενημερώσει επίσημα την εισαγγελία της περιοχής για τη μαρτυρία, καθώς εικάζεται ότι πιθανότατα κάποιοι «έχτισαν» εκεί το άτυχο παιδί, γι’ αυτό και μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Η μητέρα του Άλεξ αναφέρθηκε και σε μία ακόμα μαρτυρία, που δέχτηκε πρόσφατα από μία δασκάλα: “Είδαμε το κυνηγητό. Πρώτα πέρασε σαν σφαίρα ένα παιδί, μάλλον ο Αλέξανδρος και μετά τρέχανε και οι άλλοι“.

Η κ. Νατέλα θεωρεί ότι θα ήταν πιο τίμιο να αποδοθούν οι τιμές που αρμόζουν στο παιδί, ενώ δηλώνει ότι αισθάνθηκε πολλές φορές την ανάγκη να πιάσει αυτά τα παιδιά και να τους ρωτήσει τι συνέβη.

“Είναι πολύ δύσκολο όταν συναντάω τους συμμαθητές του Αλέξανδρου. Έχουν πάρει τα πτυχία τους και έχουν τακτοποιηθεί. Ακόμα και οι δράστες, έχουν πλέον κάνει τα δικά τους παιδιά. Δεν είναι στη Βέροια πια. Κάποιοι από αυτούς έχουν φύγει στο εξωτερικό“, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...