Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Νεκρό βρέφος στη Λάρισα: «Εγώ το έθαψα» είπε ο αδελφός της 38χρονης

Ελλάδα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση με το νεκρό βρέφος στη Λάρισα. Ο αδελφός της 38χρονης γυναίκας, η οποία γέννησε το μωρό στο μπάνιο του σπιτιού της και στη συνέχεια το πέταξε στα σκουπίδια, μίλησε στο Star και υποστήριξε πως εκείνος ήταν που έθαψε το νεκρό βρέφος στο χωράφι.

«Δεν το γνώριζε κανένας (ότι ήταν έγκυος). Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αδελφός της 38χρονης η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη στη ΜΕΘ. Ο ίδιος ανέφερε ότι η αδελφή του δεν είναι παντρεμένη και ότι η οικογένεια δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας.

«Της έφυγε στην μπανιέρα. Της λένε “γέννησες;” και λέει “όχι, αίμα έχω”. Δεν γνωρίζαμε τίποτα, ούτε η ίδια. Εάν ήταν έγκυος δεν θα πήγαινε στα πρόβατα» υποστήριξε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Εγώ πήγα και το έθαψα. Μικρό ήταν, πολύ μικρό. Λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό».

«Δεν πετάχτηκε στα σκουπίδια. Σε μία σακούλα σκουπιδιών ήταν» ανέφερε επίσης ο αδελφός της 38χρονης λέγοντας όταν ο ίδιος το είδε μέσα στη σακούλα έβαλε τα κλάματα.

Από τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση έδειξαν ότι το βρέφος όντως γεννήθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που έδωσε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί γεννήθηκε με εργώδη- δύσκολο- τοκετό και νεκρό».

Ακόμα, η ιατροδικαστής πρόσθεσε ότι «η ιστοπαθολογική διερεύνηση θα μας δώσει τα υπόλοιπα στοιχεία».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Απείλησαν μάρτυρα οι βομβιστές του ΑΤΜ

Έμπειροι, καλά διαβασμένοι και ψύχραιμοι ήταν οι δυο άγνωστοι που ανατίναξαν το ΑΤΜ που ήταν εγκατεστημένο στην πρόσοψη ενός σούπερ μάρκετ στην Οβρυά της Πάτρας. Οι δράστες φαίνετα...

Φόρτωση άρθρων...