Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Νέο ατύχημα με πατίνι στη Λάρισα - 16χρονη στο νοσοκομείο μετά από πτώση

Ελλάδα

Νέο ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι σημειώθηκε στη Λάρισα.

Χθες το βράδυ μια κοπέλα κινούμενη με πατίνι στον κόμβο του Αγίου Αχιλλίου είχε σοβαρή πτώση από το πατίνι της και χρειάστηκε να μεταφερθεί και εκείνη στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με το onlarissa, τα ηλεκτρικά πατίνια που κυκλοφορούν στη Λάρισα έχουν μετατραπεί σε εφιάλτη για την πόλη, καθώς τα ατυχήματα πλέον γίνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση, ενώ αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο οδηγών που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης.

Οι εικόνες είναι νωπές ακόμη από το τελευταίο σοβαρό ατύχημα στη Φιλιππούπολη με τον νεαρό που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση καθώς προκλήθηκε αιμάτωμα στο κεφάλι. Ευτυχώς ωστόσο η κατάσταση του βελτιώνεται μέρα με την ημέρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...