Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Νέο Ηράκλειο: Ξήλωσε καλώδια χαλκού 25 κιλών από υποσταθμό της ΔΕΗ

Ελλάδα

Συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου το βράδυ της Κυριακής ένας 33χρονος που αφαιρούσε καλώδια χαλκού στην περιοχή του Ηρακλείου της Αττικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 33χρονο ημεδαπό την ώρα που  αφαιρούσε καλώδια χαλκού από υποσταθμό εταιρίας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Συνολικά κατάφερε να ξηλώσει... 25 κιλά καλωδίων προτού γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς και συλληφθεί. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή και πλαστογραφία.

Μετά από έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν  τα αφαιρεθέντα καλώδια χαλκού βάρους 25 κιλών, τρεις  κόφτες, ένας  μεταλλικός λοστός, ένα σφυρί, καθώς και πλαστό διαβατήριο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...