Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Νία Βαρντάλος: Γλέντι αλά ελληνικά στην Πάρο για την ηθοποιό (Βίντεο)

Ελλάδα

Η Νία Βαρντάλος βρίσκεται στη χώρα μας όπου συνδυάζει διακοπές και δουλειά. Η ηθοποιός και σεναριογράφος εθεάθη στο Barbarossa της Νάουσας να διασκεδάζει ξέφρενα στους ρυθμούς ελληνικής μουσικής μαζί με μέλη του καστ και φίλους της.

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3».

Την είδηση γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η πρωταγωνίστρια και σεναριογράφος Νία Βαρντάλος.

 

Η ανάρτησή της συνοδευόταν από μερικές φωτογραφίες με τους συμπρωταγωνιστές της, όπως τον John Corbett, που υποδύεται τον σύζυγό της στην ταινία, αλλά και τους συντελεστές πίσω από τις κάμερες.

Στη συνέχεια η Βαρντάλος ταξίδεψε στην Πάρο μαζί με τον σύζυγό της και μέλη του καστ. Χθες είχαν κλείσει τραπέζι στο Barbarossa στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας όπου έφαγαν θαλασσινά και διασκέδαζαν με την ψυχή τους.

Δείτε βίντεο
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλάνδρι: Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο - Δύο άνδρες και δύο γυναίκες αναζητούν οι Αρχές

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, μπήκαν στο εστιατόριο και ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού έν...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...