Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Νίκαια: Εντοπίστηκε η 14χρονη Μαρκέλλα

Ελλάδα

Θετική κατάληξη είχε το θρίλερ με την αρπαγή της 14χρονης από τη Νίκαια. Τα ίχνη της Μαρκέλλας είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Το κορίτσι κατάφερε να διαφύγει από εκεί όπου βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Το βράδυ της Παρασκευής όταν η 14χρονη μαζί με την αδερφή της κατευθύνονταν προς το φούρνο της γειτονιάς τους ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας.

Ο άνδρας άρπαξε με τη βία το κορίτσι, το έσυρε με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίζονται.

Η οικογένεια της 14χρονης πήγε αμέσως στην αστυνομία και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός για την αρπαγή της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της Μαρκέλλας στους αστυνομικούς μέσα στο αμάξι που εξαφανίστηκε μαζί με την αδερφή της υπήρχαν άλλα έξι άτομα.

Η μητέρα του κοριτσιού είχε αναφέρει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή έπεφτε θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα. Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε αρπάξει ξανά τη Μαρκέλλα παρά τη θέλησή της, την ώρα που κατευθυνόταν για το σχολείο της.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της, αφού ο άνδρας κακοποίησε σωματικά και ψυχικά σε ένα υπόγειο, έπειτα το άφησε να επιστρέψει στους δικούς του. Η μητέρα της 14χρονης παρόλο που του είχε υποβάλει μήνυση τότε, αυτός δεν δίστασε να αρπάξει ξανά την κόρη της με αποτέλεσμα να έχουν εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αίρονται και τα τελευταία μέτρα κατά της Covid-19 που παρέμεναν σε ισχύ σε δομές Υγείας

Αίρονται και τα τελευταία μέτρα κατά της Covid-19 που παρέμεναν σε ισχύ σε δομές Υγείας και κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας, μετά από απόφαση της 3ης Εθνικής Επιτροπής Αντιμετώ...

Φόρτωση άρθρων...