Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Νίκαια: Μαχαίρωσε στο σαγόνι τη σύζυγό του

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε μία 67χρονη γυναίκα στη Νίκαια από τον 72χρονο σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος επιτέθηκε με φαλτσέτα και τραυμάτισε τη γυναίκα του στην κάτω γνάθο, ενώ είχε προηγηθεί μεταξύ τους καυγάς.

Η 67χρονη βγήκε στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια, ωστόσο μερικά μέτρα μακριά από την εξώπορτα του σπιτιού της, οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν και έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βγήκε από την πολυκατοικία και ο 72χρονος, κρατώντας τη φαλτσέτα. Ο 72χρονος επέστρεψε στο σπίτι μετά τις φωνές των γειτόνων και ξαναβγήκε με ένα κατσαβίδι στα χέρια. 

Ένας γείτονας του ζευγαριού ήταν αυτός που έσωσε τη ζωή της 67χρονης, καθώς κατάφερε να αφοπλίσει τον 72χρονο και να τον κρατήσει μακριά από την άτυχη γυναίκα.

Η 67χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Πληροφορίες θέλουν τον δράστη να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Φόρτωση άρθρων...