Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Νίκαια: Θύμα απαγωγής από πέντε άτομα η 14χρονη Μαρκέλλα - Την κακοποίησαν σεξουαλικά

Ελλάδα

Λεπτομέρειες για την φρίκη που βίωσε στα χέρια των απαγωγέων της η 14χρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας την Παρασκευή (7/10) και τελικά βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/10), έδωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Σύμφωνα με τον Κώστα Γιαννόπουλο «ήταν απαγωγή από πέντε άτομα στα χέρια των οποίων η 14χρονη Μαρκέλλα πέρασε μια φρικτή κατάσταση».

Όπως κατήγγειλε, δε, οι απαγωγείς της 14χρονης από την Νίκαια την κακοποίησαν «και σωματικά και σεξουαλικά, καθώς προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν», διευκρινίζοντας σε επόμενη ερώτηση ότι στόχος τους ήταν να εκδίδουν την Μαρκέλλα.

«Τελικά λόγω της δημοσιότητας που υπήρξε, αναγκάστηκαν να την αφήσουν το βράδυ της Πέμπτης» πρόσθεσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού διευκρινίζοντας ότι η 14χρονη βρέθηκε τελικά στο Μαρκόπουλο.

«Ήταν σε φρικτή κατάσταση η Μαρκέλλα. Βρέθηκε στο Μαρκόπουλο το βράδυ της Πέμπτης, επικοινώνησε με τους γονείς της και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβληθεί καταγγελία» κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος.

Το χρονικό της εξαφάνισης της 14χρονης

Το βράδυ της Παρασκευής όταν η 14χρονη μαζί με την αδερφή της κατευθύνονταν προς το φούρνο της γειτονιάς τους ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας ο οποίος άρπαξε με τη βία το κοριτσάκι, το έσυρε με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν.

Η οικογένεια της Μαρκέλλας πήγε αμέσως στην αστυνομία και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός για την αρπαγή της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της 14χρονης στους αστυνομικούς μέσα στο αμάξι που εξαφανίστηκε μαζί με την αδερφή της υπήρχαν άλλα έξι άτομα.

Όπως είχε δηλώσει η μητέρα του κοριτσιού, δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή έπεφτε θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα. Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε αρπάξει ξανά τη Μαρκέλλα παρά τη θέλησή της, την ώρα που κατευθυνόταν για το σχολείο της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραματικά, Πρότυπα και Εκκλησιαστικά Σχολεία: Από σήμερα οι αιτήσεις - Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία, Πειραματικά Σχολεία και Εκκλησιαστικά Σχολεία, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στην οποία ...

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Φόρτωση άρθρων...