Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Νοσηλεύτρια έδινε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι μία νοσηλεύτρια έδινε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά. Η νοσηλεύτρια φέρεται να έδινε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, όπου εργαζόταν.

Με εντολή της υφυπουργού Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) στο πλαίσιο της οποίας η υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ενημερώθηκε η Εισαγγελία για την υπόθεση.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες, όταν μία επιμελήτρια του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας αντιλήφθηκε ότι η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια έδινε κρυφά στα παιδιά, που φιλοξενούνται στη δομή, μικρά φυτικά ζελεδάκια τα οποία βοηθούν στον ύπνο. Τα συγκεκριμένα σκευάσματα δεν υπήρχαν μέσα στο φαρμακείο που διατηρεί η δομή.

Η επιμελήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στον υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας της δομής, ο οποίος στη συνέχεια συνομίλησε με παιδιά, τα οποία φέρονται να επιβεβαίωσαν τα όσα κατήγγειλε η επιμελήτρια, και διενήργησε σχετικό έλεγχο εντός της δομής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Πελαγία, Πελαγούλα, Πελαγίνα, Πελαγίτσα, Πελαγιώ, Πελαγής, Πελάγιος Ιλάριος Μελής, Μέλος, Μέλιος, Μέλας, Μέλια, Μελίτσα

Περισσότερα από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αθήνα - Από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών

Πολλοί πολίτες επέλεξαν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα εκτός Αθήνας. Μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών είναι η φετινή για το Πάσχα. Από το πρωί της...

Φόρτωση άρθρων...