Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Νότια Προάστια: Πώς η Αστυνομία απέτρεψε ραντεβού μαθητών για συμπλοκή – Δέκα συλλήψεις ανηλίκων

Ελλάδα

Αυξημένοι ήταν οι έλεγχοι της Αστυνομίας την Παρασκευή στη νοτιοανατολική Αττική για τυχόν παραβατικές συμπεριφορές ανηλίκων. Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν σε Βούλα και Γλυφάδα. Συνολικά έγιναν 53 έλεγχοι ανηλίκων και ενός ενήλικα.

Στην Βούλα οι δυνάμεις Ασφαλείας σε συνεργασία με ομάδες ΟΠΚΕ προσήγαγαν πέντε ανηλίκους και έναν ενήλικα. Στην κατοχή ενός ανηλίκου βρέθηκε 1 κουκούλα full face.

Οι προσαγωγές έγιναν στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφορίας ότι στις 22:00 στο scate park είχε δοθεί ραντεβού μεταξύ μαθητών δύο διαφορετικών σχολείων της περιοχής για συμπλοκή.

Στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο, σταμάτησε η προσέλευση νεαρών και αποχώρησαν και όσοι ήδη κινούνταν στην πέριξ περιοχή.

Παράλληλα, σε ολόκληρη τη χώρα τη χώρα χθες έγιναν 10 συλλήψεις ανηλίκων, 9 προσαγωγές και 526 έλεγχοι.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εύβοια: Συγκλονιστικές εικόνες από την ανεύρεση των 2 ανήλικων κοντά σε γκρεμό 200 μέτρων - Πώς βρέθηκαν μέσα στη νύχτα

Bρέθηκαν οι δύο ανήλικοι που είχαν χαθεί στην περιοχή ανάμεσα στα Μανίκια και την Βρύση αργά χθες το βράδυ μετά από άριστα συντονισμένη και γιγαντιαία επιχείρηση της Πυροσβεστικής ...

Φαντασμαγορικό Πάσχα στην Κέρκυρα - Οι μελωδίες των φιλαρμονικών και το σπάσιμο των μπότηδων

Πλήθος κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών, κατέκλυσε την Κέρκυρα για το φετινό Πάσχα, γεμίζοντας ασφυκτικά τα σοκάκια και τις πλατείες του νησιού. Η θρησκευτική κατάνυξη κορυφώθηκε το ...

Φόρτωση άρθρων...