Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο Αλβανός σεσημασμένος κακοποιός που ψάχνει η Αστυνομία για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι (Photos)

Ένας 37χρονος από την Αλβανία είναι ο άνδρας που αναζητείται από την Αστυνομία ως ο κύριος ύποπτος για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, οι οποίοι κατέληξαν στο σοβαρό τραυματισμό τριών νέων παιδιών από την Κρήτη.

Το βράδυ της Κυριακής, τα στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον συνεργό του, έναν 33χρονο άνδρα από την Αλβανία. Ο άνδρας, μετά τη σύλληψή του, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν περίμενε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα καθώς νόμιζε ότι επρόκειτο για έναν απλό καβγά.

Ακόμα, πρόσθεσε πως δεν περίμενε ότι ο έτερος άνδρας θα πυροβολούσε. «Ένας καβγάς ήταν και έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι θα πυροβολήσει» φέρεται να ισχυρίστηκε ο συλληφθείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το πρωί εντοπίστηκε και το σκουρόχρωμο SUV των δραστών, το οποίο μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) για αποτυπώματα.

Οι δράστες έχουν αναγνωριστεί και φέρεται να εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας που δρουν στην ευρύτερη περιοχή. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για Αλβανούς που είναι γνωστοί ως μπράβοι στο Γκάζι.

O άνδρας που συνελήφθη
O άνδρας που συνελήφθη

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Φόρτωση άρθρων...