Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ο Δήμος Καλλιθέας βράβευσε τον Καλλιθεάτη Σκακιστή Σταμάτη Κούρκουλο- Αρδίτη για την διάκριση του ως Έλληνα Grand Master

Ο   Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και  Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας,  βράβευσε  τον Καλλιθεάτη Σκακιστή Σταμάτη Κούρκουλο-Αρδίτη για την πολύ μεγάλη διάκριση του ως ο 16ος  Grand Master στην ιστορία της Ελλάδας , μετά και από την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών του 2023 στη Σερβία.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος  απένειμε το βραβείο στον Αρχηγό του Σκακιστικού Ομίλου Καλλιθέας, Σταμάτη Κούρκουλο-Αρδίτη, στο Δημαρχείο της πόλης ,   παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος»  Μανώλη Κωστάκη και της Προέδρου του Σκακιστικού Ομίλου Καλλιθέας   Μαρίας – Άννας Στεφανίδη.

Ο Καλλιθεάτης Αθλητής του Σκακιστικού Ομίλου Καλλιθέας , ξεκίνησε το σκάκι  από πολύ μικρή ηλικία και από τα 5 του χρόνια ανήκει στο ρόστερ της Καλλιθέας .

Ο Σταμάτης Κούρκουλος –Αρδίτης, το 2019 αήττητος στέφεται  Πρωταθλητής Ελλάδας  και αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας, ενώ  η κατάκτηση  της 4ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών του 2023 στη Σερβία, αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία στο ελληνικό σκάκι όλων των εποχών. Μέχρι σήμερα ο Καλλιθεάτης Σκακιστής μετράει στο ενεργητικό του 2.553 διακρίσεις! 

 

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας  Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε:

«Ευχαριστούμε από καρδιάς, τον Αρχηγό του Σκακιστικού Ομίλου Καλλιθέας, Σταμάτη Κούρκουλο - Αρδίτη, για τις μεγάλες διακρίσεις του, που μας δίνουν περηφάνια, χαρά και συγκίνηση. 
Οι επιτυχίες του συμπολίτη μας, διαφημίζουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο»

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...