Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα τη νύχτα σε Βούλα και Αργυρούπολη – Τρεις τραυματίες

Ελλάδα

Τρεις τραυματίες, ένας εκ των οποίων με τραύμα από 9αρι πιστόλι και δυο από μαχαιρώματα κατά την διάρκεια της νύχτας σε Βούλα και Αργυρούπολη.

Στις 22:30 το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί κλήθηκαν για επεισόδιο με πυροβολισμούς στην συμβολή των οδών Νηρέως και Διός στη Βούλα, με έναν 18χρονο να τραυματίζεται στο πόδι.

Στο σημείο εντοπίστηκαν τέσσερις κάλυκες, ενώ το θύμα της επίθεσης, υποστήριξε πως αντιλήφθηκε ένα κάψιμο στο πόδι, ενώ έκανε τζόκινγκ και μετά διαπίστωσε πως είχε δεχτεί πυρά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Εκεί οι αστυνομικοί πληροφορούνται για δεύτερο αιματηρό επεισόδιο, αυτή την φορά με μαχαίρια στην Αργυρούπολη. Θύματα δυο άτομα νεαρής ηλικίας που φέρουν ελαφρά τραύματα σε κοιλιά και μηρό, αλλά και αυτοί δηλώσαν πως δεν γνώριζαν τους δράστες, ούτε το κίνητρο της επίθεσης σε βάρος τους.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως «πίσω από τις δυο επιθέσεις κρύβονται συμμορίες, που κλείνουν ανοιχτούς λογαριασμούς». Οι αστυνομικοί της ασφάλειας θα πάρουν εκ νέου καταθέσεις από τα θύματα των επιθέσεων σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κορυφώνεται την Τρίτη το επεισόδιο μεταφοράς σκόνης - Θερμοκρασίες έως 30 βαθμούς Κελσίου μαζί με λασποβροχές

Επεισόδιο μεταφοράς σαχαριανής σκόνης προς τη χώρα μας το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από σήμερα, αναμένεται να παρουσιάσει κορύφωση την Τρίτη 23/4. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στ...

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στην Πάρο – Ξέσπασε κοντά σε σπίτια, μήνυμα από το 112

Βελτιωμένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα σε χορτολιβαδική έκταση στην Πάρο επί της επαρχιακής οδού Παροικιάς – Νάουσας. Όπως έγινε γνωσ...

Φόρτωση άρθρων...