Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

O Πέτρος Φιλιππίδης ζητά να βρεθεί απέναντι από τις Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη

Στις 14 Απριλίου θα συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού με την υπεράσπιση να υποβάλει ερωτήσεις στην πρώτη καταγγέλλουσα. 

Η διαδικασία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου. Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν κάνει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη.

«Δεν έχουν καμία σχέση οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει σήμερα με τις καταγγελίες που είχαν κάνει κάποιες άλλες κυρίες, η κ. Παπαχαραλάμπους, η κ. Δροσάκη και η κ. Αναστασοπούλου. Οι τρεις γυναίκες, οι γνωστές ηθοποιοί δεν αναφέρουν βιασμό, άλλο είναι μια συμπεριφορά που προσβάλλει τη γενετήσια αξιοπρέπεια και άλλο ο βιασμός», είπε ο δικηγόρος.

«Εάν θεωρηθεί ότι είναι αληθινά αυτά τα περιστατικά που καταγγέλλουν είναι το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Είναι αδίκημα και δυστυχώς έχει παραγραφεί. Λειτουργεί εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη», πρόσθεσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Εκείνος θα ήθελε να βρεθεί απέναντι από αυτές τις τρεις κυρίες και να απαντήσει. Να ακουστεί και ο δικός του λόγος. Το δυστύχημα για τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι ότι τώρα που ξεκινάει η αποδεικτική διαδικασία, έκλεισαν οι πόρτες… Η λογική έπεσε από τα σύννεφα», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...