Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

«Ώρα του Πρωθυπουργού»: Ο Μητσοτάκης απαντά την Παρασκευή στην ερώτηση Ανδρουλάκη για τη στεγαστική κρίση

Για τη στεγαστική κρίση θα μιλήσει αύριο, Παρασκευή, το πρωί στη Βουλή ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού».

Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, αύριο, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:30 θα απαντήσει στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, με θέμα: «Πώς σκοπεύει η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τη διαρκώς εντεινόμενη στεγαστική κρίση;».

Στις 12:30, ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συζήτηση στο πλαίσιο εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν η Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με τίτλο «Ο Δρόμος προς την Ανάκαμψη», στο Athenaeum Intercontinental.

Στις 17:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας, Andrej Plenković, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, αναμένονται μόνο τοπικές βροχές στη Μακεδονία και το Ιόνιο, αυξημένα μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασίες ως 25 βα...

Φόρτωση άρθρων...