Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ο Οικονόμου καρατόμησε τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού για τον «Δράκο των Εξαρχείων»

Ελλάδα

Την άμεση αντικατάσταση του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού ζήτησε ο Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την υπόθεση των επιθέσεων του «Δράκου των Εξαρχείων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έπειτα από επικοινωνία που είχε το πρωί με τον αρχηγό, αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, ζήτησε τη διοικητική διερεύνηση σχετικά με τη μη τήρηση των περιοριστικών όρων του συλληφθέντος για τις επιθέσεις κατά γυναικών στα Εξάρχεια, καθώς και την άμεση αντικατάσταση του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού.

Ο 23χρονος Σύρος είχε κριθεί προφυλακιστέος και είχε οδηγηθεί στις φυλακές για απόπειρα βιασμού γυναίκας στα Γρεβενά το 2022. Ωστόσο, τον περασμένο Αύγουστο αφέθηκε ελεύθερος. 

Στον νεαρό αλλοδαπό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της διαμονής στη δομή φιλοξενίας στη Μαλακάσα και να δίνει το «παρών» τρεις φορές τον μήνα στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...