Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Δολοφονία στο Περιστέρι: Ο Πακιστανός σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα και το «έσκασε» με τρένο

Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο σπίτι της στο Περιστέρι από τον 21χρονο Πακιστανό σύντροφό της.

Ο 21χρονος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) και αύριο, Δευτέρα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί μετά την προθεσμία που πήρε το Σάββατο.

Ο Πακιστάνος συνελήφθη στα Σκόπια, μετά από διεθνές ένταλμα που είχαν εκδώσει οι ελληνικές Αρχές και οι οποίες είχαν «χαρτογραφήσει» τις κινήσεις του έπειτα από το έγκλημα, όπως αυτές αποτυπώθηκαν από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου. Μετά τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας, ο 21χρονος μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε με το τρένο για Θεσσαλονίκη. 

Ο νεαρός άντρας άφησε στο σπίτι στο Περιστέρι, ωστόσο, τα κλειδιά του. Προηγουμένως επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο, στο οποίο μίλησε για την πρόθεσή του να πάει στη Θεσσαλονίκη. Ο Πακιστανός βρέθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη.

Σχολιάζοντας την απόπειρα του δολοφόνου να βγει από την Ελλάδα ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR πως «υπήρξε βοήθεια και από άλλους παράτυπους μετανάστες στη χώρα μας. Άλλωστε και στο γκρουπ στο οποίο συμμετείχε για να εξέλθει από τη χώρα μας ήταν ένα γκρουπ παράνομων μεταναστών που ήρθαν στην χώρα μας και προορισμός του ήταν η βόρεια Ευρώπη».

Αφού έφτασε στη Θεσσαλονίκη, ο 21χρονος συνέχισε προς τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία και πέρασε τα σύνορα για τη γειτονική χώρα με ένα γκρουπ παράτυπων μεταναστών που προσπαθούσαν να περάσουν στην Κεντρική Ευρώπη. Φωτογραφίες και στοιχεία του όμως είχαν ήδη δοθεί σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας και έτσι τον αναγνώρισαν και τον συνέλαβαν οι αρχές.

Ο Πακιστανός ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν την πράξη του λέγοντας ότι τσακώθηκε με την 17χρονη και πάνω στον καυγά της έκλεισε το στόμα και τη μύτη οδηγώντας την σε ασφυκτικό θάνατο. «Την έπνιξα με τα χέρια μου. Τσακωθήκαμε και λογομαχήσαμε. Κάποια στιγμή την έπιασα, την ακινητοποίησα και της έκλεισα τη μύτη και το στόμα» φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Φόρτωση άρθρων...