Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή – Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας. Η Αστυνομία συνθέτει το παζλ των στοιχείων για το τι συνέβη την νύχτα της Δευτέρας στην καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και πώς οδηγηθήκαμε στην δολοφονία του 29χρονου.

Σε φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο 29χρονος Μιχάλης τη στιγμή που έχει δεχθεί την μοιραία επίθεση με μαχαίρι και βρίσκεται σε περίπτερο. Ένας άγνωστος άνδρας βρίσκεται στο πλευρό του και προσπαθεί να τον βοηθήσει και να τον κρατήσει όρθιο. Ωστόσο, ο 29χρονος έχει χάσει αίμα και δυσκολεύεται να κρατήσει την ισορροπία του.

Οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή

Σύμφωνα με όσα έχουν υποστηρίξει μάρτυρες, ο 29χρονος κάθισε σε μία καρέκλα στο περίπτερο. Στη συνέχεια έκανε ένα τίναγμα και ήθελε να ξαπλώσει κάτω. «Το μόνο που μας έκανε ήταν ένα τίναγμα – ήθελε να φύγει από την καρέκλα και να κάτσει κάτω, να ξαπλώσει κάτω. Δεν τον αφήσαμε και υπήρχε μία κοπέλα εκεί νοσηλεύτρια, προσπαθούσε η κοπελίτσα να κάνει ό,τι μπορεί», ανέφερε ο φίλος του Χρήστος, που βρισκόταν μαζί του από την στιγμή που τραυματίστηκε.

Στην άλλη φωτογραφία ο 29χρονος είναι ξαπλωμένος κάτω, ενώ γύρω του άλλα άτομα επιχειρούν να τον βοηθήσουν. Όπως μετέδωσε το Star, οι ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της βιντεοληπτικό υλικό από την ομάδα των χούλιγκαν που περικύκλωσε και επιτέθηκε στον Μιχάλη Κατσουρή. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη ταυτοποιήσει τον δολοφόνο του 29χρονου. 

Στις φωτογραφίες φαίνεται και η στιγμή της επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ, οι συμπλοκές και οι ρίψεις αντικειμένων που ακολούθησαν.

Οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή

Τι ανέφερε ο ιατροδικαστής

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 29χρονος περπάτησε περίπου 100 μέτρα από το σημείο που μαχαιρώθηκε μέχρι και το περίπτερο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το χτύπημα στο αριστερό χέρι του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία και ο Μιχάλης πέθανε σε μόλις δέκα λεπτά.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας, που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή, εντόπισε γενετικό υλικό τόσο κάτω από τα νύχια και όσο και στο σώμα του 29χρονου. Εκτός από το θανάσιμο τραύμα στο χέρι, στην σορό δεν βρέθηκαν άλλα τραύματα. Ωστόσο είχε κάποιες μελανιές στα χέρια και οι Αρχές εκτιμούν ότι ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ προσπάθησε να αμυνθεί την στιγμή της επίθεσης. Γι’ αυτό το DNA που βρέθηκε στα νύχια του δεν αποκλείεται να ανήκει στον δολοφόνο του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...