Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Οικιακή βοηθός κακοποιούσε 90χρονη που κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα (Video)

Ελλάδα

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της υπόθεσης κακοποίησης μίας 90χρονης γυναίκας. Η ηλικιωμένη έπεσε θύμα κακοποίησης από την οικιακή βοηθό της.

Ο γιος της ηλικιωμένης όταν επέστρεψε από ολιγοήμερες διακοπές ανακάλυψε ότι η μητέρα του είχε πέσει θύμα κακοποίησης. Σε εικόνες που κατέγραψε κρυφή κάμερα, φαίνεται η οικιακή βοηθός από τη Βουλγαρία να χτυπά την 90χρονη μητέρα του με μανία.  

Η 90χρονη πέθανε λίγες ημέρες αργότερα. Η οικιακή βοηθός καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης για έκθεση της ηλικιωμένης σε κίνδυνο, με τον γιο της άτυχης γυναίκας να την κατηγορεί ότι δολοφόνησε τη μητέρα του. 

«Η μητέρα μου ήταν σε άθλια κατάσταση, της έδινε ηρεμιστικά», ανέφερε, μιλώντας στο MEGA ο γιος της 90χρονης.

Η φρίκη στην κάμερα

Ο γιος της 90χρονης ήταν διακοπές και όταν επέστρεψε, η μητέρα του ήταν σε τραγική κατάσταση. Το υλικό από την κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει στο σπίτι της μητέρας του, επιβεβαίωσαν τον εφιάλτη. Η γηροκόμος, που είχε προσλάβει για να φροντίζει την μητέρα του, φαίνεται να την χτυπά. Η ηλικιωμένη ακούγεται να πονάει ανήμπορη να αντιδράσει.

«Όταν γύρισα μου είπε ότι την χτύπαγε, έβαλα κάμερες, το διαπίστωσα». Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο γιος της 90χρονης, ακόμη κι η γιατρός που κάλεσε να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η Βουλγάρα την κακομεταχειριζόταν και αμελούσε τη φροντίδα της. «Δεν υπήρχε σημείο που να μην την έχει χτυπήσει».

Όταν η 90χρονη κατέληξε, η γυναίκα που την φρόντιζε συνελήφθη, προφυλακίστηκε για δέκα μήνες και εν τέλει καταδικάστηκε σε εφτά χρόνια με αναστολή. Ο γιος της ηλικιωμένης επιμένει ότι η μητέρα του πέθανε, επειδή η οικιακή βοηθός δεν τη φρόντισε όπως έπρεπε, ενώ ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία. «Με ενδιαφέρει να τιμωρηθεί, δεν έχω λάβει απάντηση στο “γιατί”».

Ο γιος της 90χρονης ζητά την παραδειγματική τιμωρία της οικιακής βοηθού, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό την Δευτέρα. «Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», δήλωσε ο γιος της άτυχης γυναίκας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...