Κυριακή
05 Φεβρουαρίου 2023

Ομόνοια: Στολή με κάμερα φορούσαν οι αστυνομικοί που κατήγγειλε η 19χρονη για βιασμό

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού μιας 19χρονης από δύο αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Ο εφιάλτης που έζησε η 19χρονη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας από τους δύο αστυνομικούς τους οποίους κατήγγειλε ότι την βίασαν περιγράφεται στην δικογραφία. 

Όπως αναφέρεται οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να την ξεναγήσουν στο αστυνομικό τμήμα, την οδήγησαν σε δωμάτιο του ισογείου με τον έναν από αυτούς την ώρα του καταγγελλόμενου βιασμού να φορούσε στην στολή του καταγραφική κάμερα GoPro. 

Μάλιστα, εξετάζεται τι έχει καταγράψει η κάμερα, προκειμένου να φωτίσει την υπόθεση.

Αρχικά στην δικογραφία περιγράφεται η γνωριμία της 19χρονής με τους αστυνομικούς: «Η 19χρονη παθούσα, περί την 22:00΄ ώρα της 11-10-2022 προσέγγισε τέσσερις αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εν ώρα υπηρεσίας, οι οποίοι ήταν σε δυο μηχανές, σταθμευμένες πλησίον του σταθμού Η.Σ.Α.Π. Θησείου, προκειμένου να τους κάνει κάποιες ερωτήσεις. 

Αφού συζήτησε μαζί τους για λίγη ώρα και της συστήθηκαν και της πρότειναν να συναντηθούν αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα. 

Αυτή συμφώνησε και μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, περί την 23:20΄ ώρα, όπου συνάντησε τους ανωτέρω αστυνομικούς και κάθισαν για λίγη ώρα στην καφετέρια…, δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα, η οποία δεν λειτουργούσε.

Στη συνέχεια της πρότειναν να την ξεναγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα και οι τρείς εξ αυτών, την οδήγησαν σε δωμάτιο του ισογείου. 

Τότε οι δυο αποχώρησαν από το δωμάτιο, ενώ ο ένας έμεινε μόνος μαζί της, όπου και προέβησαν στην τέλεση γενετήσιων πράξεων, με αποτέλεσμα αυτή να εμφανίσει αιμορραγία στην περιοχή του κόλπου της. 

Ακολούθως, αποχώρησε από το δωμάτιο και εισήλθε εντός ο δεύτερος ο οποίος προέβη επίσης σε γενετήσια πράξη μαζί της. Έπειτα, η παθούσα αποχώρησε από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια των ανωτέρω γενετήσιων πράξεων, όπως κατέθεσε η 19χρονη παθούσα, δεν απειλήθηκε, ούτε της ασκήθηκε σωματική βία από τους αστυνομικούς, πλην όμως ήταν φοβισμένη και δεν συναινούσε σε αυτές».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η «19χρονη παθούσα ως κατέθεσε, ο ένας εκ των κατηγορουμένων φορούσε στη στολή του καταγραφική κάμερα. Ως εκ τούτου, προκειμένου να ανευρεθεί η ανωτέρω κάμερα, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υπηρεσίας μας έρευνα σε φωριαμό του εντός της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, επί της οδού Μεσογείων και εντός αυτού ανευρέθηκε και κατασχέθηκε μία ψηφιακή κάμερα μάρκας «GO PRO» με κάρτα μνήμης».

Στη δικογραφία αναφέρεται: « Ως εκ τούτου, προκειμένου να ανευρεθεί η ανωτέρω κάμερα, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υπηρεσίας μας έρευνα σε φωριαμό του εντός της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, επί της οδού Μεσογείων και εντός αυτού ανευρέθηκε και κατασχέθηκε μία ψηφιακή κάμερα μάρκας «GO PRO» με κάρτα μνήμης. Επίσης, από την Υπηρεσία μας αναζητήθηκε βιντεοληπτικό υλικό από τις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας, από επιχειρήσεις πέριξ αυτού».

Οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) σε βάρος τους.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πλησιάζει την Αττική η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Θα χτυπήσει σε τρια κύματα -Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδώσει νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, ενώ ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται στο πόδι με τους δήμους να προετοιμάζ...

Φόρτωση άρθρων...