Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ορεστιάδα: Συνελήφθη στρατιωτικός για απόπειρα βιασμού ανηλίκου – Χειροπέδες και στο θύμα

Ανάστατη η Ορεστιάδα από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για απόπειρα βιασμού 14χρονου παιδιού, σε μια ανατριχιαστική υπόθεση όπου 25χρονος στρατιωτικός συνελήφθη.

Ελλάδα

Οι αστυνομικοί στην Ορεστιάδα πέρασαν χειροπέδες σε δράστη και θύμα χθες Σάββατο 1η Απριλίου. Ο 25χρονος στρατιωτικός (ΕΠΟΠ) νοσηλεύεται στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου (219 ΚΙΧΝΕ) φρουρούμενος από στρατονόμους. Μετά την απόπειρα βιασμό του παιδιού, ο ανήλικος Ρομά τον καταδίωξε και προσπάθησε να τον ληστέψει. Τον χτύπησε και τον τραυμάτισε, με τον στρατιωτικό να πηγαίνει και να τον καταγγέλει στην αστυνομία και το κουβάρι της υπόθεσης να ξετυλίγεται.

Ο 25χρονος που είναι από την Ορεστιάδα αλλά υπηρετεί σε Μονάδα της περιοχής Διδυμοτείχου, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Αστυνομία, γνώρισε τον 14χρονο στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα από το Facebook. Έκλεισαν ραντεβού και βρέθηκαν σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα. Εκεί ο στρατιωτικός αναφέρει ότι πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε πράξη, λογομάχησαν με τον ανήλικο που άρχισε να τον καταδιώκει. Όταν τον πρόλαβε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί και προσπάθησε να βουτήξει το κινητό τηλέφωνο που είχε ο 25χρονος.

Ο στρατιωτικός τραυματισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία και πολύ γρήγορα και οι δύο συνελήφθησαν. Ο μεν 25χρονος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, ο δε 14χρονος για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Μάλιστα ο ανήλικος συνελήφθη στο ΚΤΕΛ Ορεστιάδας όπου είχε πάει πιθανόν για να πάρει το λεωφορείο και να φύγει από την Ορεστιάδα.

Ταχύτατα ειδοποιήθηκε η Στρατονομία και ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο που βρίσκεται στο Διδυμότειχο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...