Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Πειραιάς: Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε χρωματοπωλείο

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί της Κυριακής εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε κατάστημα με χρώματα στον Πειραιά, επί της οδού Δημητρίου Γούναρη 31, στο ισόγειο πολυκατοικίας, όπου στεγάζονται γραφεία. Την τελευταία ώρα ωστόσο, η φωτιά είναι έχει περιοριστεί στο ισόγειο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ισόγειο μαγαζί με χρώματα, τα υλικά του οποίου είναι πολύ εύφλεκτα. Από την φωτιά δεν κινδύνευσαν άτομα και στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Αυτή τη στιγμή η φωτιά έχει περιοριστεί, με τους πυροσβέστες ακόμη να επιχειρούν με μπουκάλες οξυγόνου, καθώς ακόμα υπάρχει κίνδυνος εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών, για τυχόν αναζωπύρωση.

Το κατάστημα με τα χρώματα που πήρε φωτιά μάλιστα, δεν λειτουργεί τα τελευταία 7 χρόνια, ωστόσο τα ευέλικτα υλικά παρέμεναν μέσα σε αυτό όλα αυτά τα χρόνια.

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά από την πλευρά του καταγγέλλει την έλλειψη μέτρων ασφαλείας και την ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου κτηρίου στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά. Κάτι που είχε ξανασυμβεί και στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Φόρτωση άρθρων...