Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Ορεστιάδα: Βολεϊμπολίστας έσωσε τον σκύλο του από το πλημμυρισμένο σπίτι (Βίντεο)

Ελλάδα

Μια συγκινητική προσπάθεια, την οποία μάλιστα  κατέγραψε σε βίντεο, έκανε ο γνωστός πρώην βολεϊμπολίστας του Α.Ο. Ορεστιάδας Κώστας Μπαρμπούδης, για να σώσει το αγαπημένο του σκυλί στο πατρικό του σπίτι στο Νεοχώρι, που είχε πλημυρίσει.

Φτάνοντας στο σπίτι και βλέποντας τα νερά να έχουν πλημμυρίσει τα πάντα λόγω της κακοκαιρίας «Genesis», ο Μπαρμπούδης κατευθύνθηκε στο σημείο που βρισκόταν το σπιτάκι του σκύλου και με φωνή αγωνίας έδειχνε να φοβάται για την χειρότερη εξέλιξη: “Όχι ρε, όχι ρε” έλεγε φοβούμενος μήπως βρει το σκυλάκι του πνιγμένο από τα νερά.

Τελικά όταν έφτασε στο σημείο βρήκε το σκυλί του βρεγμένο και πολύ τρομαγμένο, αλλά ευτυχώς ζωντανό.

Το πήρε στην αγκαλιά του και το απομάκρυνε, μεταφέροντάς το σε ασφαλές σημείο.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, ο όγκος της βροχής από την κακοκαιρία «GENESIS» στην Ορεστιάδα ήταν τεράστιος, με αποτέλεσμα να «κοπούν» στη μέση οι δρόμοι σε σημεία του επαρχιακού δικτύου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέραμα: 5χρονο κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε από τον πατέρα της - «Με πείραξε ο μπαμπάς»

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία ενός 5χρονου κοριτσιού, που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα του, στο Πέραμα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το παιδί παρα...

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Έρχονται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, σκόνη και βροχές

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός τις επόμενες ώρες ενώ σήμερα αναμένονται υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες καθώς τα θερμόμετρα αναμένεται να δείξουν έως και 29 βαθμούς Κελσίου. Α...

Φόρτωση άρθρων...