Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Ορεστιάδα: Βολεϊμπολίστας σώζει το σκυλάκι του από το πλημμυρισμένο σπίτι τελευταία στιγμή

Περιπετειώδης διάσωση ενός σκύλου, από πλημμυρισμένο σπίτι, στην Ορεστιάδα, καταγράφηκε σε βίντεο.

Στο βίντεο απεικονίζεται η προσπάθεια του πρώην βολεϊμπολίστα του Α.Ο.Ορεστιάδας, Κώστα Μπαρμπούδη, να σώσει το αγαπημένο του σκυλί στο πατρικό του σπίτι στο Νεοχώρι, που είχε πλημυρίσει.

Φτάνοντας στο σπίτι και βλέποντας τα νερά να έχουν πλημμυρίσει τα πάντα, ο Κώστας Μπαρμπούδης κατευθύνθηκε στο σημείο που βρισκόταν το σπιτάκι του σκύλου και με φωνή αγωνίας έδειχνε να φοβάται για την χειρότερη εξέλιξη, μονολογώντας: «Όχι ρε, όχι ρε». Τελικά, όταν έφτασε στο σημείο βρήκε το σκυλί του βρεγμένο αλλά ζωντανό.

Αμέσως, το πήρε στην αγκαλιά του απομακρύνοντας το σε ασφαλές σημείο.
«Το πρόλαβα για λίγο», ακούγεται να λέει ανακουφισμένος.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, ο όγκος της βροχής από την κακοκαιρία Genesis στην Ορεστιάδα ήταν τεράστιος , με αποτέλεσμα να “κοπούν” στη μέση οι δρόμοι σε σημεία του επαρχιακού δικτύου και συγκεκριμένα από τον Βάλτο προς Νεοχώρι, αλλά και μέσα στη Λεπτή προς Παταγή, Αμπελάκια. Νύχτα αγωνίας έζησαν οι κάτοικοι, αφού δεν γνώριζαν αν θα βρεθούν κατά την διάρκεια της με νέες τεράστιες ποσότητες νερού που έμπαιναν παντού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ καταθέτει καθημερινά μομφή, μαζί με τον λαό και τους αγώνες του

«Το ΚΚΕ υπερψηφίζει, όπως είναι αυτονόητο και όπως κάνει πάντα με το δικό του σκεπτικό, την πρόταση μομφής που έχει κατατεθεί προς την κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατία . Δεν μένει, όμω...

Σαν σήμερα - 28 Μαρτίου

Γεγονότα 845: Τρεις τόνους ασήμι, ποσό τεράστιο για την εποχή, δίνει στους Βίκινγκς ο βασιλιάς των Φράγκων Κάρολος ο Φαλακρός, για να φύγουν από το Παρίσι, το οποίο είχαν καταλά...

Φόρτωση άρθρων...