Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ωρωπός: Αρματοφόρο που συμμετείχε στον «Παρμενίωνα» παρέσυρε και σκότωσε 70χρονη

Ελλάδα

Ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρθηκε από αρματοφόρο το πρωί της Κυριακής στον Ωρωπό.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα, όταν η 70χρονη επιχείρησε να περάσει τον δρόμο επί της λεωφόρου Αθηνών 15. Η γυναίκα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αρματοφόρο συμμετείχε στην άσκηση «Παρμενίων» και, στο πλαίσιο αυτό, πήγαινε να φορτώσει άρματα.

Της στρατιωτικής φάλαγγας προηγείτο η αστυνομία. Είχαν περάσει τρία φορτηγά με άρματα. Στο τέταρτο, το οποίο πήγαινε αργά, με ταχύτητα μόλις 20 χιλιομέτρων, πετάχτηκε μπροστά η άτυχη γυναίκα, προσπαθώντας να διασχίσει κάθετα τον δρόμο.

Το στρατιωτικό όχημα παρέσυρε τη γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Πάνω από 80% η μείωση των μεταναστευτικών ροών

Για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις 13 Μαΐου και το τι περιμένουμε από αυτή, μίλησε ο Δημήτρης Καιρίδης....

Φόρτωση άρθρων...