Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Μαγνησία: Οχιά δάγκωσε 55χρονη στην αυλή του σπιτιού της

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, μια γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο μετά από δάγκωμα οχιάς. Αυτήν τη φορά ήταν στην αυλή του σπιτιού της, στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, όταν το δηλητηριώδες ερπετό πετάχτηκε και της επιτέθηκε. 

Η 55χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με αφόρητους πόνους στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η οχιά επιτέθηκε και δάγκωσε τη γυναίκα αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Αρχικά, η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίστηκε κρίσιμη, αλλά το πρωί της Τρίτης οι γιατροί διαπίστωσαν τα πρώτα σημάδια βελτίωσης.

Το φίδι είχε καταφέρει να τρυπώσει στην αυλή του σπιτιού στη Νέα Αγχίαλο. Έπειτα από την επίθεση, η πεθερά της τραυματισμένης γυναίκας χτύπησε το δηλητηριώδες φίδι με ένα βαρύ αντικείμενο και το σκότωσε, πριν φτάσουν στο σημείο οι Πυροσβέστες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αχαΐα: Προσπάθησε να εξαναγκάσει την σύντροφό του σε ασελγείς πράξεις – Την είχε απειλήσει με όπλο

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε, αυτή τη φορά σε χωριό του Ερυμάνθου Αχαΐας. Αστυνομικοί συνέλαβαν άνδρα τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του. Όπως υποστήριξε...

Κωμωδία ή δ…Ράμα – Ο Αλβανός Πρωθυπουργός ήρθε, είδε, μίλησε και εξαφανίστηκε (Video&Photos)

Το σόου του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, στην Αθήνα έλαβε τέλος. Η ομιλία του Αλβανού Πρωθυπουργού στο Γαλάτσι «συνοδεύτηκε» με τραγούδια, χορό και χορωδίες . Ο Έντι Ρ...

Φόρτωση άρθρων...