Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο 60χρονος που πυροβόλησαν

Ελλάδα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 60χρονος που δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς στο Παλαιό Φάληρο στις 9 το βράδυ της Πέμπτης.

Ο άνδρας ήταν σεσημασμένος για συμμετοχή σε συμμορία, ναρκωτικά, διακίνηση παράνομων τσιγάρων και πλαστογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 60χρονος, αλβανικής καταγωγής, δέχθηκε πυροβολισμούς στο στήθος έξω από το σπίτι του στην οδό Άτλαντος στο Παλαιό Φάληρο.

Πληροφορίες αναφέρουν το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 21:00 και ο 60χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αλλά τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ πολίτες τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και ανέφεραν ότι ένα άτομο δέχθηκε πυροβολισμούς, ενώ βρισκόταν στον δρόμο, κοντά σε μία πολυκατοικία επί της οδού Άτλαντος.

Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο κάλυκες, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο 60χρονος που πυροβόλησαν
Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο 60χρονος που πυροβόλησαν

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού -Τι είδαν οι αστυνομικοί

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν το όπλο...

Καλαμάτα: 28χρονος τραυματίστηκε από κροτίδα

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, ένας 28χρονος τραυματίστηκε στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ρήγα Φεραίου στην Καλαμάτα, όταν στην προσπάθειά του να πυροδοτήσει κροτίδα αυτή εξε...

Φόρτωση άρθρων...