Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ευγνωμονώ τη Δικαιοσύνη, μου δίνει κουράγιο για τον ισόβιο Γολγοθά μου»

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη στάση της Δικαιοσύνης μέχρι σήμερα η οποία μου δίνει κουράγιο για να αντιμετωπίσω τον ισόβιο Γολγοθά που έχω να ανέβω και στον οποίο με έχει υποβάλει η Έφη Κακαράντζουλα», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι.

«Ο κ. εισαγγελέας ήταν καταπέλτης για την κατηγορούμενη. Μίλησε για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας για πολλούς λόγους τους οποίου ανέλυσε έναν προς έναν και πρότεινε την ενοχή της όπως κατηγορείται», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

«Τα δεκαπέντε χρόνια που είναι η μέγιστη των ποινών για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας για την κατηγορουμένη, που σημαίνει ότι σε πέντε με πεντέμισι χρόνια θα βγει εκτός των φυλακών. Αυτό όμως που θα της είναι ισόβια είναι το ότι η Ιωάννα θα είναι ένα σύμβολο αγωνίστριας, δίνοντας κουράγιο σε πάρα πολλούς ανθρώπους από τη στάση της και ότι δεν πρέπει ποτέ και για τίποτα να το βάζουμε κάτω, ό,τι και να μας συμβεί», πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Φόρτωση άρθρων...