Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πανικός στο κέντρο της Λαμίας από τρελή πορεία αυτοκινήτου - Τραυματίστηκε 16χρονη (βίντεο)

Ελλάδα
Tags: Λαμία

Πανικός επικράτησε στο κέντρο της Λαμίας λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν ένας νεαρός μπήκε στον οδό Υψηλάντου με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Εν συνεχεία, το όχημα παρέσυρε στο πέρασμά του δένδρα, πινακίδες κυκλοφορίας και ένα μηχανάκι από κατάστημα εστίασης. Ένα από τα δένδρα που κόπηκαν, έπεσε πάνω σε 16χρονο κορίτσι το οποίο βοήθησαν διασώστες του ΕΚΑΒ και περαστικοί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί  σοβαρά.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, ο οδηγός ακινητοποίησε την BMW στην πλατεία Ελευθερίας και όσοι βρίσκονταν εκεί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε προηγηθεί.

Μάλιστα επαγγελματίες καταγγέλλουν πως είναι συνηθισμένο νεαροί να οδηγούν με αυτό τον τρόπο στο κέντρο της Λαμίας. Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας έσπευσε στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρι σε αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν

Με τσεκούρι επιτέθηκε δύο φορές σε αστυνομικούς ένας 51χρονος στο Κιλκίς. Η ηλικιωμένη μητέρα του τον είχε καταγγείλει για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι α...

Φόρτωση άρθρων...